Chilash

Blink eyelash extensions

Welkom bij Chilash Blink eyelash extensions!

The eyes are the window to your soul!


Bij Chilash ben je verzekerd van een professionele, hoogwaardige en natuurlijke set Blink wimper extensions. Hygiene staat voor op en de extensions hebben een hoog draagcomfort. 


Mooie ogen weerspiegelen zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid. Het woord ‘Blink’, letterlijk vertaald knipoog, refereert naar het herhaaldelijk charmant openen en sluiten van de oogleden. Blink streeft naar het op de markt brengen van kwalitatief hoogwaardige producten gerelateerd aan wimperextensions. Welke resulteren in een aantrekkelijke verleidelijke blink of knipoog die menig vrouw onweerstaanbaar maakt!Marktleider in wimperextensions Blink heeft een groot scala aan wimperproducten.

Blink Lash Stylist en Blink Lash Care zijn twee professionele merken die alles op het gebied van wimperextensions omvatten. Speciaal gelanceerd om de eigen aantrekkelijke uitstraling van man of vrouw te accentueren.

            One By One techniek.


Haartje voor haartje worden de natuurlijke wimpers met een extension verlengd. Deze manier van wimperverlenging geeft het mooiste eindresultaat doordat de blink extensions nauwelijks van echte wimpers te onderscheiden zijn. Afhankelijk van het effect dat je wilt creëren zijn er meerdere mogelijkheden. Zo heb je de keuze uit de lengte, dikte en soort krul van de extensions.Door het grote scala aan Blink producten is alles mogelijk. Van een natuurlijke uitstraling tot een volumineuze dramatische look. 

Samen met je stylist wordt er gekeken naar de mogelijkheden en je wensen. Verwen jezelf met deze luxe. Je zult versteld staan van the new you!


             Speciale aanbieding


Ontvang tijdelijk €20,00 korting op een nieuwe set of €5,00 korting op een refill.